Nem csalás, nem ámítás, az első magyar subscription box!

Üdv-üdv!

Én is az elsők között tekinthettem meg a a Book a sloth club csapata által hazánkban is meghonosított, könyves tematikájú, úgynevezett subscription box-ot. Külföldön már régóta, nagy sikerrel működik ez a dobozos felállás. Én magam is nézegettem már, könyves, animés, talán még gamer dobozokat is, de mindig lemondtam a megrendelésről, mert Magyarországon élek és figyelembe véve a szállítási költségeket, rettentő húzós lenne az ár. Persze a BASC is eléggé aranyáron adja a dobozait, de a benne lévő termékekhez viszonyítva olcsó, és lényegesebben kevesebb, mintha megrendelnéd külföldről azzal a horribilis szállítási költséggel és várnál rá fél évet, hogy átengedjék a vámon. Igen, határozottan jó dolog ez a hazai dobozolás.

Sajnos magáról a dobozról nem tudok képet csinálni, mert eléggé megsínylette szegény a kibontást. A tetejéről letéptem a “díszítést” és nem igazán jöttem rá, hogy a doboz elöl nyílik (baromi egyszerűen), úgyhogy kitéptem szegénynek a bal oldalát… Jövőbeli tanács a BASC csapatának: vegyétek figyelembe az én fajtámat és rakjatok valami jelzést a dobozra, hogy itt nyílik hülyegyerek! Küllemre egyébként szerintem jól nézett ki a doboz, bár amit a facebookon megosztottak, hogy a jövőben majd azt használják, nekem sokkal jobban tetszik, esztétikusabb. A lajhár nagyon kis aranyos rajta, pláne, hogy imádom a kis lusta szőrgombócokat.

22365202_125268528137283_2682813530447273983_n (1)

A csomag tartalma számomra hatalmas meglepetést okozott. Szkeptikus és negatív gondolkodású ember vagyok, úgyhogy arra számítottam, hogy lesz benne egy könyv, néhány könyvjelző meg egy toll aztán örüljél a fejednek. De nem! Nagyon igényes volt, meglepően sok minden volt benne, de mivel ez még csak egy mintadoboz, annyira nem függtek össze a dolgok, viszont szerintem a funkciójának megfelelt, jól bemutatta, hogy mire számítsunk. Kellemeset csalódtam. No, de akkor mutatnám, hogy pontosan mi is volt a dobozban. (A képen nem minden termék szerepel)

IMG_5579

A képről elhagytam egy kekszet, mert szerintem család megette, mire lett volna esélyem fényképezni. A teát (ami jelentem, rettentő finom volt) csak szimplán elfelejtettem, a fürdőbombát meg nem tudom, hogy hova raktam. Ilyen az én szerencsém…  egyszer kapok fürdőbombát, azt is elhagyom… Egyébként nagyon tetszik minden. A három képeslapocska borzasztó aranyos. Az írónő levele szintén kellemes meglepetés volt, bár szerintem érdemes lett volna egy magyar fordítást is berakni mellé. Kicsit ennek a kinézete “igénytelen” volt, úgy nézett ki, mint sok papír egymásra ragasztva. Ezen még lehetne valahogy csiszolni. Mondjuk nem lefényképezni, hanem a levelet fénymásolóval lemásolni és akkor olyan, mintha az olvasók egy rendes levelet kapnának kézhez. Természetesen a matricára és a könyvjelzőre számítottam, a lajhár ezen is aranyos. A könyv kellemes csalódás volt. Még nem hallottam róla, de amint megláttam, elolvastam a fülszövegét én szerelembe estem. Egyrészt nagy kutyabolond vagyok, nekem is van egy kutyim, akit imádok, másrészt, szeretem az igaz történeteket. Már a fülszöveg olvasása közben elsírtam magam, mert… mert egyszerűen szomorú. Hogy lehet ilyet tenni szegény lélekcuccommal hát kérem szépen! Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni. A könyvre még egy nagyon édes, tappancsos, mágneses könyvjelző is rá volt csíptetve. Egyszer régen volt nekem ilyen mágneses könyvjelzőm, de az teljesen tönkrement, pedig nagyon szerettem, úgyhogy örülök, hogy lett új.

A jövőben esetleg több könyvjelzőt, illatgyertyákat, írószereket, noteszeket, könyves ékszereket tudnék még elképzelni a dobozokban, vagy egyszer egy külföldi unboxing videóban egy ugyanilyen dobozt csomagoltak ki, abban gyönyörű, a könyvhöz kapcsolódó fanartok voltak. Ilyet is el tudnék képzelni, szerintem nagyon sokan örülnének egy poszter méretű könyves rajznak, hogy utána kitehessék valahova.

Összegezve: nekem egy kellemes csalódás volt, nagyon örültem neki, szerintem egy tök jó kezdeményezés, kicsit drága ugyan, de megéri az árát. És ha már ár! Mielőtt elfelejtem! A PROLÓGUS10 kuponkóddal most 10% kedvezménnyel tudjátok előrendelni az első ilyen dobozotokat, úgyhogy hajrá!

Én Fancsali voltam, és vagyok is, lájkoljatok facebookon, iratkozzatok fel a blogra és a többi közhely. Legyetek rosszak, vagy jók, ahogy akarjátok, de olvasni el ne felejtsetek!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s