Melegházasság, homofóbok, miegymás

Üdv-üdv!

Jobban szeretek humoros, szórakoztató cikkeket közzétenni, de úgy érzem, eljött az ideje, hogy beszéljünk valami komolyról. A napokban Németországban megszavazták és engedélyezték a melegházasságot. Az internet népe természetesen meggalydult. Voltak olyan kommentek, amik – nem tudom, de nem is akarom szebben kifejezni – felbasztak idegileg.

Szerintem egy remek dolog, hogy már németeknél is “legális” a melegházasság, ezzel a véleményemmel viszont nem értenek sokan egyet. Rengetegen olyan ostoba hozzászólásokat írtak, hogy csak paslogtam, aki ilyet le tud írni, arra kertelés nélkül rámondom, hogy egy infantilis, analfabéta istenbarma. Ezeknek üzenném, hogy:
Egy: semmi közöd hozzá! Kettő: mit érdekel téged, hogy jó pár kilóméterrel arrébb mit lehet és mit nem?! Három: ő is ember, tehát ugyanannyi joga van boldognak lenni, mint neked! Négy: mit kell mindenbe beleugatnod?! Foglalkozz a magad bajával!

Mindenki így, meg úgy szidja a homoszexuálisokat, de le merném fogadni, hogy az emberek háromnegyede még életében nem is találkozott ilyen beállítottságú egyénnel. Nem tudok pontos statisztikákat mondani, de szerintem megközelítőleg 10 emberből kettő-három az, aki homo -vagy biszexuális. Ez azért nem egy nagy arány, úgyhogy elég kicsi a valószínűsége, hogy naponta fogsz velük találkozni. Ha már találkozás! Nem kell aggódni, szinte biztos, hogy nem fogod őket felismerni, mert szó sincs arról, hogy olyan kirívóan öltözködnének (azt is figyelembe kell venni, hogy a mai divat milyen…), sőt! Teljesen átlagosnak és normálisnak néznek ki, mert azok is. Nincs rájuk égetve egy jel, hogy ők most melegek. Nem fogod megmondani, hogy akitől megkérdeztet, hogy merre kell menni, mert eltévedtél, az milyen szexuális beállítottságú. Nem beszélnek nyávogósan sem, nincs külső jegye a melegségnek, fogjátok fel!

Valamiért az emberek úgy gondolják, hogy a legtöbb meleg rámenős, még akkor is, ha egyértelmű jeleket kap arra, hogy a másik megrendíthetetlen hetero. Hát… biztos van ilyen is, de az a kevesebb. Nem kell aggódni, nem fogják a melegek megtapogatni a seggedet az utcán. Őszintén, hányszor hallottál olyat híradóban, vagy olvastál ilyenről újságban, hogy melegek megerőszakoltak valakit? Én még egyszer sem. Ellenben olyan többször is jött szembe, hogy felnőtt, hetero férfiak molesztáltak egy kislányt, vagy épp nőt. Most akkor melyiket is kéne megvetni és lenézni? Én az utóbbira szavazok.

A melegek gáz és hitvány emberek. He? Igen, van köztük kevésbé szerethető, de ez ugyanígy igaz a heterokra is. Attól még, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, nem lesz borzalmas személyiség. Ha megtudod egy ismerősödről, hogy homoszexuális, nem kell vele azonnal megszakítani minden kapcsolatot, mert nem lesz hirtelen más ember! Az, hogy kinek milyen a szexuális beállítottsága, szerintem semennyire (szinte) nem befolyásolja a személyiségét. Melegek között is van undorító mocsok, ugyanúgy, ahogy a heterok között sem mindenki szent és báránylelkületű.

Whats-wrong-with-Homosexuality

Mi a baj a homoszexualitással? SEMMI!

Undorító, ha a melegek az utcán falják egymást. Aha. Mert az nem gyomorforgató látvány, amikor egy hetero pár olyan hangot hallat, mint a hetvenéves nagypapák a velő kiszürcsölése közben. Az teljesen normális látvány. Értem én. Ja, hogy ha melegeket lát csókolózni a gyerek, akkor ő is meleg lesz? Brit tudósok bizonyították? Ostobaság! Egyrészt: nem látni túl sok meleg párt az utcán, mert még kézen fogva sem mernek menni a sok gyűlölködő pillantás és beszólás miatt, nemhogy csókolózni! Másrészt: a gyereknek semmi baja nem lesz, ha két azonos neműt lát romantikázni. Nem válik hirtelen homoszexuálissá.

Sok homofób legütősebb érve, hogy: a melegek miatt halunk ki! Ez egy akkora orbitális baromság, mint a Mátra! Mindig lesznek olyan heterok, akik úgy csinálják majd, mint a bagzó nyulak, null huszonnégyben. Nyugodjon meg mindenki, nem fog kipusztulni az emberiség a melegek miatt. Nincsenek is annyian, hogy miattuk pusztuljunk ki, különben is, már megkezdtük ezt a kipusztulás hadműveletet. A neve környezetszennyezés! De igazatok van, ez eltörpül a melegek jelentette globális probléma mellett!

o-HOMOSEXUALITY-EVOLUTION-facebook

Ha már az utódoknál tartunk, akkor vannak olyan homofób emberkék is, akik még az örökbefogadás lehetőségét is megtiltanák a meleg pároknak, mert hát meleg lesz a gyerekük is! Ööö… nem. A szülők identitása nem befolyásolja a gyerekét. Ha a meleg pár fel tudja nevelni normális körülmények között azt a gyereket, szeretik és mindent megtesznek érte, akkor miért ne fogadhatnák örökbe? Inkább éljen egy lelencházban a kölyök, minthogy szerető szülei legyenek? Persze, ez sokkal jobb megoldás! Még ezt az örömöt is vegyük el a homoszexuálisoktól? Ugyanolyan emberek, ugyanolyan jogaik vannak, ezt azért ne tiltsuk már meg! Nem lesz különb az a gyerek, akit heteroszexuálisak neveltek fel, és semmiben nem lesz rosszabb az, akit meg homoszexuálisok.

Nagyobb tömeg mondja azt a melegeknek, hogy: kár beléd a kaja! golyót a fejébe! Ez egy ritka primitív gondolkodásra vall. Európa elvileg egy nagyon humanitárius kontinens, hát… vettem észre. Hogy lehet ilyet mondani egy embertársunkra?! Attól még, hogy meleg, ugyanolyan ember! Van egy animációs kisfilm, az In a Heartbeat, ami egy meleg, középiskolás fiú történetét dolgozza fel borzasztó aranyos módon, engem teljesen elbűvölt. Nézzétek meg az előzetest, őrá is tudnátok azt mondani, hogy golyót a fejébe? Egy gyerekre? Gondoljátok át! A jelenleg felnőtt homoszexuálisok is voltak egyszer gyerekek. Kár beléjük a kaja? Tehát akkor képes lennél éheztetni egy gyereket? Ez az! A büszke, humanista, európai lakosság!

1430945825

Mindegy, milyen a nemi identitásod! Sem jobb, sem rosszabb nem leszel tőle!

Borzasztó, hogy minden boldogságot el akarnak venni a melegektől, mondván, hogy természetellenes és abnormális, amit csinálnak. Megsúgom, hogy az ókori görögöknél az volt a természetes, ha mindkét nemmel létesítettél szexuális kapcsolatot. Igen, tudom, hogy az az ókorban volt, most meg 2017 van, de ugyanaz a faj vagyunk, nem? A görögök nem voltak buták, mégsem irtóztak ettől. Nem azt mondom, hogy mindenki legyen biszex, de miért kéne elutasítanunk a homoszexualitást? Ha valaki úgy boldog, akkor miért kell beleszólni? Miért kell gyűlölködni? Ha annyira nem tetszik, amint csinál, akkor csak menj el mellette! Ne foglalkozz vele! Ne csinálj olyanból problémát, amivel nem is találkozol napi szinten! Ő is ember! Joga van boldognak lenni, neked meg kötelező elkussolni és nem belepofázni az életébe. Ez nem egy rendellenesség, ilyen és kész. Olyanért nem szapulhatsz valakit, amiről nem is tehet! Mennyivel könnyebb lenne neki is heteroként élni! De arra mégsem kényszerítheti őt senki sem, hogy boldogtalanul éljen egy ellenkező nem társaságában, csak azért, mert a társadalom szerint természetellenes az, amit csinál. Szerintem meg nem az. Ha ő így érzi jól magát, akkor senkinek semmi joga megmagyarázni neki, hogy gusztustalan és gyomorforgató, amit csinál és azonnal abba kell hagyni.

A Pride-t is sokan ellenzik, csak tudnám miért. Nem kell vele foglalkozni! Egy nagyon jó kezdeményezés arra, hogy vállald magad. Ezt miért kel lehurrogni? Elhiszem, hogy sokaknak böki a csőrét, de akkor nem kell elolvasni az arról szóló cikkeket, nem kell vele foglalkozni. Ennyire egyszerű lenne megoldani a problémát. Egyébként azt ide Pride beharangozó videója szerintem hihetetlen aranyosra sikerült. Itt megnézhetitek: Budapest Pride

Lehet egyet tudnék érteni a homofóbokkal, ha valódi érveket tudnának felsorolni, de ezekkel a módvacsinált, érvnek nem nevezhető szitokszavakkal csak leminősülnek a szememben. Nem tudják az álláspontjukat semmivel sem alátámasztani, folyton csak azt hajtogatják, hogy abnormális és kihal az emberiség. Fantasztikus, valami új esetleg? Szánalmas, hogy ilyen szinten ágálnak valami ellen, de kvázi azt sem tudják, hogy mi okból. Nem ez a megszokott, ezért fujj, nem, fertő, ki kell irtani a melegeket!

Beautiful-Hindu-Jewish-Lesbian-Wedding-M2-Photography-72

És, akkor, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, megmutatom, hogy milyen ostoba (vagy épp zseniális és frappáns) kommenteket hagytak az emberek.

Egy hölgy tökéletesen megfogalmazta a gondolataimat azzal kapcsolatban, hogy a legtöbben a melegek alatt csak a férfiakat értik. Nagyon jót nevettem a hozzászóláson és teljes mértékig egyet is értek vele.

IMG_2545

Következő kommentelő egy ostoba paraszt volt. Annyit kérdeznék tőle, hogy: Kedves Dávid! A migránsoknak mi köze a homoszexualitásoz?

IMG_2547

Úgy látom, a migránsozás most nagyon megy…

IMG_2549

És nem csak ez a kettő jön a bevándorlókkal…

IMG_2550.PNG

Azért szerencsére olyan is akadt, akinek van esze:

IMG_2548

Így a végén még szeretnék ajánlani pár homoszexuálisokkal/ transzvesztitákkal/ biszexuálisokkal foglalkozó filmet és könyvet, hogy művelődjön a nép:

Gyűlölt másság: az első ilyen jellegű filmem volt és nagyon megfogott mind a történet, mind a színészi játék. Egy igazi dráma, amint még én is el tudtam sírni magam. Tökéletes realizmussal adja vissza a való élet borzalmait.

A fiúk nem sírnak: hasonló az előző filmhez, csak ez valamivel régebbi. Ugyanolyan megrendítő és sokkoló a realizmusa, ami miatt el is morzsoltam pár könnycseppet.

A dán lány: a könyvhöz még nem volt szerencsém, de mindenképp el akarom olvasni, mert a film lenyűgöző volt. Egy szívszaggató történet eszméletlen alakítással.

Fogadj el és Túl szép: mindkét regény magyar szerző tollából származik. Az elsőben nem csak a melegség kérdése kerül középpontba, hanem az iskolai bántalmazás is, míg a másodikban az önelfogadásról ír a szerző.

Ha még böngésznétek hasonló témájú könyvek után, akkor nézzétek meg ezt a polcot, igazi aranybánya az LMBT kedvelőinek, vagy azoknak, akik érdeklődnek a műfaj iránt: Molyos LMBT polc

Én Fancsali voltam, és vagyok is, lájkoljatok facebookon, iratkozzatok fel a blogra és a többi közhely. Legyetek rosszak, vagy jók, ahogy akarjátok, de olvasni (és másokat elfogadni!) el ne felejtsetek!

Reklámok

Melegházasság, homofóbok, miegymás” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Amikor az emberi butaság találkozik a frusztráltsággal és a közösségi médiával, akkor úton útfélen beindul a flame war. Valójában sehol sem érinti a magyar embert a német törvény, sőt, ha logikusan végiggondolják a homofóbok, akkor örülniük kellene, mert az egybe kelni szándékozó magyar melegek fogják szépen magukat és dobbantanak Magyarországról. Az elemi logika is hiányzik a gyalázkodó hozzászólásokból.

  Amúgy látszik a kommentekből is, hogy itt már az sem biztos, hogy a melegekkel van bajuk elsősorban. Én inkább most egy olyan tendenciát figyelek meg a közösségi médiában, hogy mindenki megmondó ember akar lenni. Van aki túltekeri a hangerőt és szinte beleüvölti az éterbe még a legnagyobb sületlenséget is. Lásd a Hitlerrel példálódzó Zoltánt. Egész egyszerűen arról van szó, hogy mára annyira hétköznapi a Facebook, hogy lábon kihordtuk az aggodalmat afölött, hogy az idióta hozzászólásainkról egyértelműen beazonosíthatók vagyunk.

  Hol van már a pre-közösségi média éra, amikor fórumokon Kenji nick-kel osztottuk az észt, de azért vigyázva mert ha nem tartottuk be a szabályokat akkor jött a moderátor és szétbannol?
  Legvégül meg ki is vágtak a fórumról…

  Nézd meg a migránsokkal, Brüsszellel szembeni uszítást. Mert ellenségképre szükség van, egyébként nem lehet politikailag egy utcába terelni az embereket. Teszem hozzá zsákutcába.
  Szomorú időket élünk, amikor vasvillával hányjuk halomra az európai értékeket és keleti rezsimekkel és a diktátorokkal pacsizunk. Sőt van aki még a szocializmust is visszasírja. 😦

  Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s