Amit a könyvekből tanulta #3 Hogyan éljünk túl egy szerelmi háromszöget?

Hellow! Itt a könyvantropológus, aki ezúttal megmondja, hogy lehet túlélni egy szerelmi háromszöget!

1, Légy kocka, okos, szürke egér, és ne tudd magadról, hogy szép vagy!

Ha ezek a tényezők jelen vannak, garantáltan te leszel szíved választottja, a harmadik félnek esélye sem lesz. Ez a módszer, abban az esetben működik igazán jól, ha ellenfeled a suli legnépszerűbb libája vagy esetleg gúnárja.

2, Veszekedj folyton a kiszemelteddel!

Ha folyamatosan vitáztok, előbb-utóbb szerelembe estek. Ez bizonyított tény, és az, aki jóban van a szerelmeddel… semmi ráció nincs arra, hogy ő lenne a későbbiekben a párja. Mivel a heves szócsaták olyannyira ingerlik a másik felet, hogy megugrik annak a hormontermelése, és szinte azonnal le akar majd teperni. Annyira valószínű!

3, Lehetőleg korrepetáld a szerelmed.

Ha korrepetálod őt, akkor logikusan több időt töltesz majd vele, és feltehetőleg annyira felizgatja majd a kiszemelted a matek, meg a töri, hogy azonnal vetkőzni kezd. És akkor nem lesz megállás!

4, Vigyázz az anyákkal!

Soha, ismétlem soha nem akkor kezdjetek akciózni, amikor anyuci is otthon tartózkodik, mert nagy valószínűséggel éppen pont akkorra készül el a vacsi, mikorra “belemelegednétek”. És fontos, hogy anyucinak mindig nyalj be és jópofizz, mert ezen esetben ellenfelednek szemernyi esélye nem lesz. Ha anyuci azt mondja te jó leszel a kicsi fiának, akkor nyeregben vagy.

5, NE keveredj bele!

Ha mindenáron túl akarsz élni egy szerelmi sokszöget, akkor a lehető legjobb, ha bele sem kerülsz, mert ugyan mégis ki akarna versengeni valaki mással, egy sablon fiúcskáért, akinek ráadásul még csak túl sok sütnivalója sincs.

Én ezeket tudom tanácsolni a könyvek alapján, remélem hasznos információkkal szolgálhattam számotokra!

Én Fancsali voltam, és vagyok is, lájkoljatok facebookon, iratkozzatok fel a blogra és a többi közhely. Legyetek rosszak, vagy jók, ahogy akarjátok, de olvasni el ne felejtsetek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s