Amit a könyvekből tanultam #2 Hogyan legyünk pszichopaták?

Hellow mindenki! A könyvantropológus bevetésre készen!

Sok mindent lehet tanulni a könyvekből, például azt, hogy, hogyan éljünk túl egy zombiapokalipszist. De olyan hasznos dolgokat is megtanulhatunk, minthogy miképp lehetünk pszichopaták.

1, Legyél átlagos
Ez egy nagyon fontos pont. Mert valamiért az átlag emberek sokkal könnyebben válnak pszichopatává, mint mondjuk egy milliárdos. Szóval, ha te esetleg kicsivel “több” vagy, mint az átlag, akkor már el is felejtheted, hogy pszichopata gyilkos legyél. Nagyon sajnálom.

2. Legyenek a szüleid elváltak, vagy ne ismerd őket
Ez is egy borzasztó fontos szempont, mert, ha boldog családi környezetben élsz, akkor elnyomódik a gyilkos éned. Viszont, ha csak az egyik szülőd nevel, vagy árvaházban nősz fel, akkor dühös leszel, és könnyebben kiszabadul a pszichopata. Ja, és így lelkileg is labilis leszel, szóval ezt a pontot mindenképp tartsd be, ha a pszichoapat-gyilkos szakma felé húz a szíved.

3. Érdekeljenek a hullák
Barátom, ha ez nem megy, akkor tényleg veszett az ügy. Fontos, hogy vonzódj a halott emberekhez, esetleg állatokhoz. Ha van rá lehetőséget, önkénteskedj hullaházban/balzsamozóban/bármi olyan helyen, ahol hullákkal dolgoznak. Ha ezt is kipipáltad, akkor már tényleg csak pár dolog szükségeltetik ahhoz, hogy pszichopata légy.

4. Légy megszállott valaki/valami iránt
Ha megszállottan szeretsz példának okáért egy személyt, de az elutasít, akkor azon nyomban előtör belőled a pszichopata, és gyilkolni akarsz. Magyarán, szeress meg valakit, aztán hagy, hogy összetörje a szíved.

+1: Viseld egy sorozatgyilkos nevét
Ha ez is megvan, akkor nagy előnnyel indulsz. Lásd John Wayne Cleaver (Nem vagyok sorozatgyilkos). Milyen kis cuki pszichopata lett belőle, pedig csak egy hajdani sorozatgyilkos nevét viselte.

Jól szórakoztatok? Mert én igen! A pontokat nem komolyan venni, ez tényleg csak poénra megy, senkiből nem akarok pszichopatát faragni! xD

Én Fancsali voltam, és vagyok is, lájkoljatok facebookon, iratkozzatok fel a blogra és a többi közhely. Legyetek rosszak, vagy jók, ahogy akarjátok, de olvasni el ne felejtsetek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s