A legjobb könyves párok, akik nem léteznek, de létezhetnének

Üdv-üdv! Itt a könyvantropológus shippel.

Ti is elgondolkoztatok már egy könyv olvasása közben, hogy hé, ez a karakter milyen jól illene X könyvből Y-hoz. Nem? Csak én? Na sebaj. Ebben a posztban azt fogom nektek taglalni, hogy szerintem kik alkotnának frenetikus párost, ha nem különböző könyvekben szerepelnének. Csapjunk is a közepébe!

 1, A tündérkirálynő és Kósza (Végzet ereklyéi sorozat, Razorland trilógia)

Tegyük félre a kor, faj- és könyvbeli különbségeket. Ha mindezeket levesszük, akkor egy tökéletes párt kapunk. Képzeljétek el a tekintélyt parancsoló tündérkirálynőt egy sebhelyes arcú, merész fiatalember párjaként, hát nem fantasztikus pár? Mindkét karakter erős, tekintélyes, magabiztos és nem enged az elképzeléseiből. Imádnivalóak lennének így, együtt.

2, Newt és Luna (Útvesztő trilógia, Harry Potter sorozat)

Most képzeljétek magatok elé őket, hát nem lennének irtó aranyosak? A visszahúzódó, különc Luna és a rendíthetetlen, eszes Newt. Ha egy könyvben szerepelnének kihagyhatatlan lenne, hogy ne váljanak egy párrá.

3, Sophie és Sebastian (Jók és Rosszak iskolája trilógia, A végzet ereklyéi sorozat)

Mindketten velejéig romlottak, a lehető leggonoszabb módon viselkednek, és lássuk be, Sophie egy boszorkány, Sebastian meg félig démon. Őrülten veszélyes páros lennének az egyszer szent! A nyakamat tenném rá, hogy legyőzhetetlenek lennének.

4, Ywerd és Éowyn (Káosz ciklus és A Gyűrűk Ura)

Ez annyira egyértelmű volt számomra, még a nevük is tökéletesen passzol! Ywerd, a nagyszájú, fiatal harcos, és Éowyn a bátor és erőskezű nő. Hihetetlen csodákat vihetnének véghez kéz a kézben. Egy a bökkenő. Két külön könyvben szerepelnek, és Ywerd… hát… szereti elárulni az embereket.

5, Luc(fenyő) és Kaltain (Luxen sorozat, Üvegtrón)

Mindketten számító kis dögök, de ennek ellenére szeretem őket, és szerintem fantasztikus párt alkotnának. Luc a pénzével és képességeivel, Kaltain a hatalomvágyával… romba döntenék a világot.

Szerinted kik azok a karakterek, akik bár nem egy regényben szerepelnek, de tökéletesen illenének egymáshoz?

Én Fancsali voltam, és vagyok is, lájkoljatok facebookon, iratkozzatok fel a blogra és a többi közhely. Legyetek rosszak, vagy jók, ahogy akarjátok, de olvasni el ne felejtsetek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s